Minder afval, meer korting

Bij elk nieuw product dat we introduceren worden verschillende voordelen en nadelen afgewogen voordat een verpakking word gebruikt. 

Door verschillende onderzoeken te raadplegen, o.a. de impact meting van Ecolife, bepalen we welke verpakking de meest milieubewuste keuze is. 

Daarnaast speelt gebruiksgemak en veiligheid een belangrijke rol. Zo gebruiken we geen glas in de verzorgingsproducten rondom paarden en honden, zodat ze veilig gebruikt kunnen worden, handig mee gaan op reis of tegen een stootje kunnen in je poetskoffer. 

Gebruik jij onderstaande verzorgingsproducten en wil je zorgen voor minder afval? Dan ontvang je korting!

PET:  Tick & Flea Repellent, Fly, Flea & Tick Spray flacon*
Aluminium: Care Balm, Fly, Flea & Tick Refill (navul verpakking)

* De spray flacon is van goede kwaliteit en wij raden aan deze te blijven hergebruiken. Dit kan door de navul verpakkingen te kopen.

1. Bewaar

Bewaar de verpakkingen en gebruik de verzenddoos of een andere brievenbus doos als retourdoos. De verpakkingen hoeven niet schoongemaakt te worden, maar dienen wel het originele etiket te hebben of zijn bijgevoegd. Hoe meer je spaart, hoe meer voordeel. 

 2. Stuur terug 

Heb je (een aantal) verpakkingen bewaard en klaar om een nieuw product aan te schaffen? Verzend dan de verpakkingen naar onderstaand adres met vermelding van jouw email adres tegen brievenbuspakket tarief. 

Laveos 
Sandenburg 47
1965NJ Heemskerk 

Of! Lever ze gratis in tijdens een evenement of deponeer gratis in de pakketbrievenbus op bovenstaand adres wanneer het jou uit komt. 

Vergeet niet je email adres op een bijgevoegde notitie te zetten. Op die manier ontvang jij de korting. 

3. Ontvang korting 

Zodra de legge verpakkingen zijn ontvangen ontvang je per mail jouw unieke kortingscode.

De korting geldt op het hele assortiment en op de gehele bestelling. De code kan eenmalig worden gebruikt en is te combineert automatisch met gratis verzending boven de 30 euro. 

1 verpakking 20% korting
2 verpakkingen  25% korting
3 verpakkingen  30% korting 
4 verpakkingen  35% korting 
vanaf de 5e verpakking  1 euro extra korting bovenop de 35% korting 

 
Zolang de verpakkingen in goede staat is, kunnen we deze opnieuw gebruiken. Zo niet, dan sparen wij ze op en selecteren we een zero waste recycling partij.