Donatie Actie: Stichting De Paardenkamp

Met Laveos hebben we al veel dieren mogen helpen. Zo heeft de mok olie mooie resultaten behaald en ook over andere producten ontvangen we erg positieve feedback. Dit is erg waardevol omdat we met kwalitatieve producten het verschil willen maken waar de honden en paarden ook echt baat bij hebben. 

Maar we willen meer doen, want er is zo veel meer dan verzorgingsproducten! Daarom verbindt Laveos zich met goede doelen. Op die manier kunnen we samen een steentje bijdragen aan het prachtige werk wat verschillende organisaties verrichten. 


Samen voor een mooie oude dag 
Voor Stichting De Paardenkamp 

In 1962 is De Paardenkamp opgericht. Beginnend in een kleine schuur en stukje land als rusthuis waar oudere paarden en pony's van een welverdiend pensioen kunnen genieten. Vandaag de dag heeft De Paardenkamp drie boerderijen in beheer met ruimte voor 120 paarden en pony's. 

Wist je dat ze ook een enorme paddock paradise hebben? 
Om de kudde niet te storen is bezoek hier niet zomaar mogelijk, maar je bent wel welkom om de locaties Boerderij Vosseveld en Boerderij Het Gagelgat te bezoeken. 

Deze prachtige Stichting gaan we samen steunen! Van 25 april t/m 21 juni doneren we namelijk 10% van ieder bestelbedrag. Daarnaast is het extra makkelijk om bij het afrekenen een donatie te doen. 
Op 22 juni tijdens de Dag van het Oude Paard zal het bedrag overhandigt worden aan Stichting De Paardenkamp. 

Kijk voor meer informatie over Stichting De Paardenkamp op de website.